Gratis vliegen met Flying Blue miles

Zoals jullie inmiddels weten houd ik erg van reizen! Helaas is reizen niet gratis, en het is me ook nog niet gelukt om een geldboom te kweken. Daarom ben ik me gaan verdiepen in de wereld van Frequent flyer programma’s. Hiermee kun je punten (miles) sparen om op die manier bijna gratis te vliegen! Ideaal toch? Mijn collega is het inmiddels al gelukt om business class te vliegen naar New York voor een klein bedrag. Nou hoef ik zelf niet persé business class, als ik voor 200 Euro een retourtje Canada heb, om maar eens een van mijn bucketlist bestemmingen te noemen, ben ik al dik tevreden!

Mijn collega is de website FlyingBlue.Guru gestart, en hij heeft mij gevraagd om te helpen. Flying Blue is het frequent flyer programma van KLM. Door veel te vliegen kan je veel Flying Blue miles sparen. Maar wist je dat je ook miles kan sparen zonder te vliegen? Dat is precies de manier die ik momenteel gebruik om miles te sparen! Zonder te vliegen kan je behoorlijk veel miles sparen waarmee je vervolgens heel goedkoop een ticket kan boeken. Je betaalt dan namelijk alleen nog de belastingen.

Ben je benieuwd geworden naar Flying Blue miles sparen? Neem dan snel een kijkje op FlyingBlue.guru. Hier vind je alle tips en tricks om snel miles te sparen. En heb je vragen? Stel ze gerust aan mij of de Guru 😉

Wil je graag goedkoop naar Rome vliegen? Bekijk dan Vliegtickets Rome voor de beste deals!