Here Hostel, het leukste hostel van Bangkok

Toen ik in 2016 voor het eerst alleen op reis naar Thailand ging vond ik het belangrijk om te beginnen in een leuk hostel. Want alleen op reis was toch stiekem wel een beetje spannend. Na goede research kwam ik uit bij het Here Hostel. Op de reviews zag het er perfect uit, en dat bleek in de praktijk gelukkig ook het geval! Het hostel is beoordeeld met een 8.9! Oja, het hostel heeft ook een toffe glijbaan.

Here Hostel in Bangkok
Bij Here Hostel blijven de schoenen buiten.

Hostel bij Khao San Road

Ik wilde een hostel die in de buurt zit van Khao San Road, het gezellige walhalla voor backpackers, maar geen hostel die midden in het lawaai zit. Here Hostel bevindt zich op 700 meter lopen van Khao San Road, perfect dus. Bovendien las ik dat hier veel Nederlands komen. Hoewel ik niet op zoek ben naar Nederlanders leek mij dit voor de eerste paar dagen wel makkelijk.

Mijn verblijf in het Here Hostel is mij erg goed bevallen. Er is een gezellige gemeenschappelijke ruimte met spelletjes (Jenga!) en natuurlijk heerlijke koude Chang biertjes. De kamers zijn voorzien van een goed werkende airco en je hebt een gordijntje voor je bed en een kluisje. Het personeel was erg vriendelijk en je hebt direct contact met alle andere backpackers, super gezellig!

Here Hostel Bangkok - Jenga
Gezellig, Jenga spelen in het Here Hostel in Bangkok!

Toen ik in het Here Hostel verbleef was er nog geen zwembad en tuin, maar inmiddels is het hostel flink uitgebreid en kun je heerlijk een verkoelende duik nemen na een dagje zweten in Bangkok. Bovendien is er nu een tuin met een bar waardoor het er nu ongetwijfeld nog gezelliger is dan toen ik hier was. Ik moet snel eens terug!

Kortom, zoek je een leuk hostel in Bangkok, vlakbij Khao San Road? Kies dan voor Here Hostel, je hebt er gegarandeerd een geweldige tijd! Als ik ooit weer naar Bangkok ga kom ik hier zeker terug.