Week 2 alleen in Thailand

Oeps, mijn laatste blog is alweer één week geleden! De tijd gaat hier zo snel! En enig tijdsbesef heb je hier ook niet. De hoogste tijd dus voor een update! Ik heb namelijk weer veel beleefd, en heb zelfs 2x op het podium gestaan tijdens ladyboy cabaret, bedankt Janneke en Chantal! 😅

Jungle tocht Chiang Mai

In mijn laatste blog vertelde ik over de jungle trekking in Chiang Mai die ik zou gaan doen.

Ik hou wel van een beetje uitdaging, en die heb ik in deze tocht wel gevonden! We begonnen namelijk met een uur lang lopen langs een ravijn. De gids gaf meerdere malen aan dat we geen spullen in onze handen mochten hebben, want dan kon je nog ergens vastpakken wanneer je richting de afgrond gleed. En anders was het bye bye, een geruststellende gedachte!

De tocht was super mooi! We liepen door echte jungle met enorme spinnen en hadden uitzicht over de rijstvelden. Lastig uitleggen, dus tijd voor foto’s. Ik heb in elk geval genoten! Aan het einde van de tocht gingen we ook nog bamboo raften op de rivier. Klinkt spannend, maar was vooral relaxt.

Ladyboy Cabaret

Na de jungle tocht kreeg ik een berichtje van Janneke of we ’s avonds naar ladyboy cabaret gingen, sure! Samen met Chantal en Kasia en Javi gingen we vol goede moed op de eerste rij zitten. Dit bleek niet zo’n goed idee, althans voor mij niet.

Het ladyboy cabaret was super grappig, totdat ik zelf het podium op werd gesleept. De beelden zal ik jullie besparen😅.

 

Fietsen door Chiang Mai en Saturday night market

De volgende dag was het tijd om het iets rustiger aan te doen. Na een ochtendje uitslapen ging ik met Janneke door Chiang Mai fietsen. We hadden geen idee waarheen dus een groot succes was het niet.

’s avonds hebben we met een groepje een bezoek gebracht aan de saturday night market. Een markt met veel eten en souvenirs. Het was echt mega druk. Al vrij snel gingen we maar naar een bar voor een drankje.

Khao Sok national park

De volgende ochtend vloog ik van Chiang Mai naar Surat Thani om van daaruit door te reizen naar Khao Sok national park.

Over Khao Sok kan ik kort zijn. Een paradijs! Misschien heb je de foto’s al op Facebook gezien? In het echt is het nog 10x mooier! We sliepen in een hutje op het water. Nachtelijke zwemsessies en wakker worden met een duik in het water, geweldig!

Na de tweedaagse lake tour in Khao Sok national park bleef ik nog een nachtje in Khao Sok slapen. In het hostel ontmoette ik een Nederlands en Duits meisje waar ik gezellig mee uit eten/drinken ging.

Koh Phi Phi

Alweer een nieuwe dag! Ik had bedacht om naar Koh Phi Phi te gaan en daar een aantal bekenden uit Bangkok op te zoeken voordat ik door ga naar mijn geplande bestemming, Koh Lanta.

Koh Phi Phi staat bekend als een echt party eiland, en dat bleek zeker waar te zijn! Leuk om eens mee te maken. Dronken mensen die touwtje springen en stoelendans doen terwijl ze door brandende fakkels rennen. 1 nachtje was wel genoeg! Hoewel het eiland zelf wel super mooi is.


Inmiddels zit ik op Koh Lanta, een echt relax eiland, compleet het tegenovergestelde dus. Morgen ga ik waarschijnlijk een scooter huren om het eiland te verkennen.
Nu zijn jullie weer op de hoogte! Ik drink nog even een biertje onder het genot van gitaarklanken van mijn hostelgenoten.

1 gedachte over “Week 2 alleen in Thailand”

  1. Hé Lauris, wat een hilarische avond was dat!! Super tof dat je het gewoon gedaan hebt, mocht je nog wat foto’s/filmpjes willen zien… ik heb er genoeg!! Geniet van je reis en tot in Nederland!

Reacties zijn gesloten.