Privé villa met zwembad in Ubud – Bali

Ik ben tijdens mijn reizen in heel veel mooie accommodaties verbleven. Er zijn echter weinig accommodaties die kunnen tippen aan deze privé villa met zwembad in Ubud!

Deze prachtig gelegen privé villa is gelegen op het platteland in Ubud. Het bijzondere aan deze villa is dat deze volledig van bamboo is gemaakt! Dit ziet er niet alleen geweldig uit maar geeft ook een geweldige sfeer. Ik vertel je graag meer over deze prachtige privé bamboo villa in Ubud genaamd Laksmi Tropical bamboo villa.

Geschikt voor 6 personen

Hoewel wij met zijn vieren verbleven in de villa, biedt deze plaats aan 6 personen. De villa bestaat uit drie losse hutjes met tweepersoons bed. Een beetje privacy dus terwijl je toch gezellig samen bent. twee hutjes liggen op de begane grond, de derde bevind zich op de eerste verdieping, boven de keuken (met balkon).

De villa ligt op een rustige locatie, je moet namelijk een stukje lopen, of met de scooter (te huren via de Villa), omdat hier door de smalle weg geen auto’s kunnen komen.
De tuin is afgesloten met een hek waardoor je het gevoel hebt dat je echt alleen bent. ’s avonds is de tuin en het zwembad prachtig verlicht en komen de gecko’s tevoorschijn waardoor je je midden in de natuur waant.

Vers ontbijt en massages in de villa

Elke ochtend word er vers ontbijt voor je gemaakt in de keuken van de villa. Je kunt kiezen uit verschillende gerechten, maar wij kozen meestal voor de banana pancakes. De aardige villa eigenaar, Ketut, heeft verschillende samenwerkingen waardoor je ’s avonds een diner kunt laten komen van het restaurant om de hoek. Handig voor als je ’s avonds de deur niet uit wilt.

Ben je toe aan wat extra ontspanning? Boek dan een massage in de villa. Er komt dan een professionele masseuse langs in je villa, de Balinese massage is een dikke aanrader. Wat wil je nog meer?

Genoeg geschreven. Onderstaande foto’s zeggen genoeg, deze villa moet je boeken! Klik hier voor de beschikbaarheid en om te boeken.

Privé villa in  ubud van bamboo

Privé villa Ubud - Bamboo

Privé villa Ubud, Bali, met zwembad

slaapkamer Ubud private villa